Què és Invisalign? Ortodòncia invisible?

Gingivitis · Et sagnen les genives?
16 d'Octubre de 2020
Ortodoncia Invisaling Manresa

Invisaling, la ortodòncia invisible per a un somriure perfecte.

La tecnologia d’ortodòncia invisible Invisalign és una la clara alternativa als brackets convencionals.

Si no fos per la notable manera en que Invisalign transforma el teu somriure, fins i tot et seria gairebé impossible adonar-te que estàs sota tractament d’ortodòncia!

Invisalign és un sistema d’ortodòncia innovador, pràcticament invisible i extraïble. Consta d’unes fèrules alineadores transparents i removibles (es poden posar i treure quan convingui).

Tractament Invisalign

El tractament s’inicia amb una avaluació individualitzada del pacient i un estudi d’ortodòncia complet segons les seves necessitats.

Els alineadors es fabriquen de manera personalitzada, ajustant-se perfectament a la dentadura de cada pacient. El pla de tractament aconseguirà moure les dents de manera progressiva, des la posició inicial fins a la posició desitjada.

La duració del tractament dependrà de les necessitats específiques del pacient i la complexitat del seu cas. Generalment, és comparable a la duració de l’ortodòncia convencional.

L’ortodòncia invisible Invisaling permet corregir tot tipus de problemes d’alineació i mossegada.

Avantatges Invisalign

CÒMODES · Els alineadors Invisalign estan fets d’un material termoplàstic i tenen una superfície llisa.  No et causaran cap tipus de ferida interna ni risc de lesió.

EXTRAÏBLES · Et permet continuar menjant sense restriccions i mantenir una bona higiene bucal sense inconvenients.

INVISIBLES · És un sistema d’ortodòncia estètica, quasi ningú s’adonarà que portes ortodòncia.

PRÀCTICS · El sistema d’alineació és molt fàcil i més ràpid que els brackets metàl·lics.

Especialistes Invisalign

A Sitges Clínica Dental oferim tractament d’ortodoncia invisible a Manresa. Els nostres especialistes estan formats específicament amb Màster en ortodòncia i Certificat d’Invisaling. Els nostres millors ortodontistes a Manresa s’encarreguen de realitzar un examen previ de la dentadura del pacient i li aconsellaran el sistema d’ortodòncia més adient en base a les seves necessitats.  Tenim llarga experiència tractant pacients amb el sistema Insvisalign a Manresa. Consulta’ns i resoldrem tots els teus dubtes sobre ortodòncia.

Invisalign és la millor manera de transformar el teu somriure sense alterar la teva vida quotidiana.