Què és Invisalign? Ortodòncia invisible?

Gingivitis · Et sagnen les genives?
16 d'Octubre de 2020
Caries dental: tractament i prenvenció.
Càries dental · Causes i prevenció
24 de Novembre de 2020
Ortodoncia Invisaling Manresa.

Invisaling, ortodòncia invisible per un somriure esplèndid.

La tecnologia d’ortodòncia invisible Invisalign és una la clara alternativa als brackets convencionals.

Si no fos per la notable manera en que Invisalign transforma el teu somriure, fins i tot et seria gairebé impossible adonar-te que estàs sota tractament d’ortodòncia!

Invisalign és un sistema d’ortodòncia innovador, pràcticament invisible i extraïble. Consta d’unes fèrules alineadores transparents i removibles (es poden posar i treure quan convingui).

Tractament Invisalign

El tractament s’inicia amb una avaluació individualitzada del pacient i un estudi d’ortodòncia complet segons les seves necessitats.

Els alineadors es fabriquen de manera personalitzada, ajustant-se perfectament a la dentadura de cada pacient. El pla de tractament aconseguirà moure les dents de manera progressiva, des la posició inicial fins a la posició desitjada.

La duració del tractament dependrà de les necessitats específiques del pacient i la complexitat del seu cas. Generalment, és comparable a la duració de l’ortodòncia convencional.

L’ortodòncia invisible Invisaling permet corregir tot tipus de problemes d’alineació i mossegada.

Avantatges Invisalign

CÒMODES · Els alineadors Invisalign estan fets d’un material termoplàstic i tenen una superfície llisa.  No et causaran cap tipus de ferida interna ni risc de lesió.

EXTRAÏBLES · Et permet continuar menjant sense restriccions i mantenir una bona higiene bucal sense inconvenients.

INVISIBLES · És un sistema d’ortodòncia estètica, quasi ningú s’adonarà que portes ortodòncia.

PRÀCTICS · El sistema d’alineació és molt fàcil i més ràpid que els brackets metàl·lics.

Especialistes Invisalign

A Sitges Clínica Dental oferim tractament d’ortodoncia invisible a Manresa. Els nostres especialistes estan formats específicament amb Màster en ortodòncia i Certificat d’Invisaling. Els nostres millors ortodontistes a Manresa s’encarreguen de realitzar un examen previ de la dentadura del pacient i li aconsellaran el sistema d’ortodòncia més adient en base a les seves necessitats.  Tenim llarga experiència tractant pacients amb el sistema Insvisalign a Manresa. Consulta’ns i resoldrem tots els teus dubtes sobre ortodòncia.

Invisalign és la millor manera de transformar el teu somriure sense alterar la teva vida quotidiana.