Si cuides la boca perquè no cuidar també l’aparença?

Et preocupa l’estètica del teu somriure?
26 d'Octubre de 2021
L’ampliació de Sitges Clínica Dental aporta més raons per somriure
2 d'Agost de 2023

Si cuides la boca perquè no cuidar també l’aparença?

Són molts els tractaments dentals que ens ajuden a tenir una boca més sana i funcional. Sovint, però, ens trobem que ens falta quelcom més per a poder gaudir d’un rostre amb el qual sentir-nos a gust, amb unes faccions equilibrades i sense signes d’envelliment.

La solució és fàcil i està al teu abast: l’àcid hialurònic. I encara que ens sembli quelcom artificial, és una substància que es troba de forma natural al nostre cos (teixits, articulacions, cartílags, òrgans…) Pel que únicament el que els especialistes en medicina estètica fem, és evitar la pèrdua d’aquest.

A Sitges Clínica Dental estem orgullosos/es de poder respondre a les teves exigències estètiques. I és per això, que t’oferim la medicina d’estètica odontològica. Una disciplina que com hem comentat, ens permet potenciar els tractaments dentals.

A Manresa, pots gaudir d’aquest procediment amb àcid hialurònic, ajudant a sentir-te millor i a augmentar el teu propi benestar. L’objectiu, doncs, és poder equilibrar les proporcions facials i suavitzar els signes de l’envelliment de la regió peribucal.

A més a més, cal recordar que l’àcid hialurònic és:
√ Eficaç
√ Versàtil
√ Reversible
√ Segur

Fes el pas i potencia el teu millor somriure a SITGES CLÍNICA DENTAL.