La seva clínica dental a Manresa de confiança

A Sitges Clínica Dental hi trobarà una de les clíniques dentals de referència a Manresa. Amb una trajectòria de més de 30 anys, som un centre que s’ha caracteritzat sempre per l’especial cura en el tracte amb els pacients, utilitzant les tecnologies dentals més avançades i les mesures d’higiene més estrictes

Sitges Clínica Dental es troba a la Carretera de Cardona núm. 20 de Manresa, i compta a més, amb la instrumentació i tecnologia dental més avançada.

Un centre dental amb l’equipament més avançat

Al nostre centre hi trobarà unes instal·lacions àmplies, còmodes i modernes. Un entorn pensat perquè s’hi trobi còmode i a gust. Amb tot l’equipament per rebre el millor servei i poder resoldre qualsevol problema bucodental.

Un entorn pensat perquè s’hi trobi còmode i a gust

Igualment disposem d’aparells de radiologia 3D. Tenim equipament d’última generació per a tractaments de gingivitis i periimplantitis - AirFlow®.
Disposem d’un desfibrilador a la nostra consulta.
Els nostres box de treball disposen de la millor tecnologia per facilitar el diagnòstic i tractament que faciliten i fan més còmoda l’atenció al pacient.
CBCT (Cone Beam Computer Tomography): aparell de diagnòstic radiogràfic en 3D de màxima precisió.
L’escàner digital Itero és un aparell que ens ofereix una imatge instantània en 3D de l’interior de la boca del pacient. Les impressions dentals tradicionals són reemplaçades amb imatges digitals molt precises preses des de l’escàner. L’ús de l’escàner a la clinica permet poguer analitzar juntament amb el pacient les necessitats de tractament i modificar-les in situ. La tecnologia digital de l’escàner Itero és molt eficaç i ràpida. Permet captar les imperfeccions mínimes i recrear la posició exacta de les dents.
Un entorn dissenyat perquè es senti relaxat, còmode i rebi el millor tracte

Contacti’ns

informacio@clinicadentaldoctorsitges.cat
938 729 569 | 639 24 01 85
Carretera de Cardona, 20, entresòl
08241 Manresa