Volem ser la seva clínica dental a Manresa

A Sitges Clínica Dental hi trobarà una de les clíniques dentals de referència a Manresa. Amb una trajectòria de més de 30 anys, som un centre que s’ha caracteritzat sempre per l’especial cura en el tracte amb els pacients, utilitzant les tecnologies dentals més avançades i les mesures d’higiene més estrictes

Sitges Clínica Dental es troba a la Carretera de Cardona núm. 20 de Manresa, i compta a més, amb la instrumentació i tecnologia dental més avançada.

Un centre dental amb l’equipament més avançat

A Sitges Clínica Dental hi trobarà unes instal·lacions àmplies, còmodes i modernes. Un entorn pensat perquè s’hi trobi còmode i a gust. Amb tot l’equipament per rebre el millor servei i poder resoldre qualsevol problema bucodental.

Un entorn pensat perquè s’hi trobi còmode i a gust

Igualment disposem d’aparells de radiologia 3D. Tenim equipament d’última generació per a tractaments de gingivitis i periimplantitis - AirFlow®.
Disposem d’un desfibrilador a la nostra consulta.
Els nostres box de treball disposen de la millor tecnologia per facilitar el diagnòstic i tractament que faciliten i fan més còmoda l’atenció al pacient.
CBCT (Cone Beam Computer Tomography): aparell de diagnòstic radiogràfic en 3D de màxima precisió.
Disposem d'un escàner ITERO, el qual presenta nombrosos avantatges tant per al pacient com per al ortodontista. ITERO garanteix un tractament d'ortodòncia invisible segur, còmode i eficient des de la primera visita.
Disposem de filtres HEPA ( High Efficiency Particle Air) Dispositiu que permet eliminar els contaminants de l'aire i de les superfícies, sense que representi cap perill per a la salut de les persones. El dispositiu Wellisair fa possible la desinfecció enfront virus com el COVID-19 amb una eficàcia propera al 99%.
Air Purion Active és un purificador d'aire ultraviolada (UV) que destaca pel seu elevat poder desinfectant, Està fabricat d'acord amb les lleis, normes i directrius vigents per oferir-li la millor protecció.

Un entorn dissenyat perquè es senti relaxat, còmode i rebi el millor tracte

Contacti’ns

informacio@clinicadentaldoctorsitges.cat
938 729 569 | 639 24 01 85
Carretera de Cardona, 20, entresòl
08241 Manresa