Et preocupa l’estètica del teu somriure?

En què consisteix l’ortodòncia transparent?
11 de Gener de 2021
Si cuides la boca perquè no cuidar també l’aparença?
8 de Març de 2022

Et preocupa l’estètica del teu somriure?

Som la teva clínica d’estètica dental ubicada a Manresa

El somriure és la teva carta de presentació. Els tractaments estètics són cada vegada més freqüents i l’odontologia estètica ha avançat molt darrerament. Un somriure sa i bonic brilla amb llum pròpia. Per aconseguir-ho, una de les millors opcions són els tractaments estètics. Existeixen diferents tractaments estètics que ens poden ajudar a aconseguir un somriure més blanc i brillant.
Un dels més habituals per aconseguir un somriure més blanc i brillant és l’emblanquiment dental.

Es tracta d’un tractament molt eficaç i segur amb el que aconseguim unes dents més blanques.

El teu odontòleg individualitzarà el teu cas per tal de trobar el que millor s’adapti a les teves necessitats.

Has sentit a parlar de la planificació digital estètica?
Les carilles dentals són un tractament estètic que busca l’harmonia i la naturalitat en el somriure. Mitjançant la planificació digital ens permet aconseguir la planificació digital del somriure de forma totalment personalitzada, ràpida i senzilla. Tant si volem millorar el color, la mida, la forma o la posició de les dents és una bona alternativa.

I si ens falta alguna dent i a més a més volem funcionalitat i comoditat a l’hora de mastegar?

La pèrdua de dents és inevitable en moltes ocasions. La falta d’una o diverses dents pot produir trastorns, tant en els hàbits alimentaris, com en l’àmbit estètic, problemes que poden arribar a afectar la qualitat de vida de qui els ho pateixen. Els implants són una solució efectiva per tornar a somriure, menjar, parlar i recuperar la nostra aparença sense que es noti cap diferència amb la resta de les dents. Actualment els implants que es col·loquen són molt similars a les mateixes dents, tant en color com en aparença.

Una altra manera de millorar l’estètica del somriure és mitjançant l’ortodòncia. Avui en dia existeixen dues maneres d’alinear les dents. A través de l’ortodòncia fixa o bé amb alineadors transparents. Aquesta última es du a terme fent servir tecnologia avançada d’imatges digitalitzades amb 3D .
Els alineadors transparents es fabriquen de manera personalitzada per tal que les dents es moguin a poc a poc.

Consulta tots els serveis d’Estètica dental que podem oferir a la nostra clínica dental ubicada a Manresa.