Confiar en un equip de professionals amb experiència en la realització d’implants no només facilita el procés, sinó que incrementa les probabilitats d’èxit.

Un dels principals problemes amb els quals podem trobar-nos una vegada realitzat l’implant és la periimplantitis.

La periimplantitis són els danys en l’os en el qual s’ha integrat l’implant. Aquest problema ve ocasionat per la presència de bacteris i pot arribar a provocar la pèrdua de l’os periimplantar així com la pèrdua de l’implant.

En aquest cas, el coneixement dels principals factors de risc ens ajudarà a disminuir les probabilitats de patir-ho. Entre aquests factors de risc s’inclouen aquells relacionats amb hàbits com el tabaquisme o una higiene oral insuficient que podrem tractar amb el pacient i aconsellar-li les millores a realitzar o també la presència d’una malaltia periodontal que podrà prevenir-se i tractar-se amb el seu dentista.

Un altre dels aspectes que no hem d’obviar i que influirà notablement en el percentatge d’èxit és la qualitat dels mateixos implants.

En un moment en què la publicitat relacionada amb els tractaments dentals se centra en una batalla de preus, no hem d’oblidar que la qualitat dels implants i l’experiència del professional que realitzi el tractament són un factor de gran importància en l’èxit d’aquest.

Si té qualsevol dubte o desitja que l’informem sobre els implants dentals, no dubti a contactar amb el nostre equip de professionals.

Share This