Si parlem del nostre somriure, hem de considerar dos punts molt importants que no podem separar: La salut de les nostres dents i també la seva estètica.

Tenir un bonic somriure comença per tenir unes dents sanes però també hi ha diferents procediments als quals podem recórrer per aconseguir millorar el seu aspecte.

A partir de procediments i serveis d’estètica dental, treballem sobre la part més superficial de la dent, proporcionant-li un aspecte exterior sa i atractiu.
Les tècniques d’estètica dental ens permeten corregir alguns problemes habituals d’una manera ràpida, duradora i indolora per al pacient:

  • Canvis de coloració, taques o enfosquiment de les dents.
  • Possibles fractures a causa de caigudes, cops, etc.
  • Asimetria entre diferents dents

La millor tècnica dependrà del cas concret. La millor opció és recórrer sempre a un professional amb àmplia experiència en aquesta matèria que ens aconselli quina és l’opció més adequada.
En cas que desitgem lluir un somriure més blanc, la millor opció és realitzar un procés d’emblanquiment segur i efectiu. D’aquesta manera, i mitjançant l’aplicació d’un agent oxidant i una llum especial, aconseguirem unes dents més blanques sempre tenint en compte la naturalitat i la seguretat del procés, de manera que no deteriorem l’esmalt o es produeixi un augment de la sensibilitat dental del pacient.
En casos en què decidim realitzar un recobriment de la superfície dental, comptem amb diferents opcions:

Corones o fundes de porcellana que cobreixen la corona dental.

Lamel·les o facetes de porcellana: Es realitzen a mesura pel client i recobreixen la superfície dental frontal.

Recobriments amb compòsit: Es tracta d’un tipus de resina que s’aplica directament sobre la superfície dental, sense necessitat de prendre motlles, realitzant un poliment posterior.

Amb opcions tan efectives i còmodes com aquestes, millorar la nostra estètica dental serà molt senzill, podent lluir un somriure com sempre havíem volgut. Vol més informació?

Share This