Preguntes freqüents sobre odontologia

Preguntes freqüents

Aquestes son alguns dels dubtes més freqüents que es pot trobar. Per a qualsevol altra consulta no dubti posar-se en contacte amb nosaltres.

Des de quina edat s´han de portar els nens al dentista?
Dos anys i mig és l´edat ideal per iniciar un tractament de possibles càries i fer accions de prevenció com son les fluoracions. Hi poden haver problemes que comencin abans.
És normal que em sagnin les genives al raspallar-me?

El sagnat de genives és el signe més evident de la gingivitis que normalment va associada a l´acumulació de placa bacteriana i tosca o per una mala tècnica en el raspallat. La gingivitis té un tractament ràpid, fàcil i efectiu.

Tinc mal alè. Per què i què puc fer-hi?

L´halitosi té causes gastrointestinals i bucals. L´acumulació de placa bacteriana i les càries són les causes més freqüents. El dentista podrà fer un diagnòstic i una solució terapèutica.

Si estic embarassada, puc fer-me visitar pel dentista?

És més convenient que mai. S´aconsella una visita abans de l´embaraç, una altra durant el 1r trimestre i una última al 3r trimestre. Els canvis hormonals durant l´embaraç provoquen modificacions a la boca que es poden prevenir.

Es recomana el tractament de les càries a les dents temporals ( de llet) ?
És imprescindible. Si es vol evitar dolor dental, halitosi i malposicions.
És recomanable fer servir fil dental?

Sí, per arribar a l´espai interdentari on no arriba el raspall. També son recomanables els raspalls interdentals o interproximals.

Es poden aclarir les dents fosques?
Depèn de l´origen i la causa del canvi de coloració, és possible emblanquir-les amb tècniques completament indolores i sense efectes secundaris.
Per què fer radiografies per fer un pla de tractament?
Les radiografies permeten veure alteracions a la dent, l´os i les articulacions que no són visibles a cop d´ull.
Què són i per què serveixen els implants dentals?
Son cargols o fixacions de titani que permeten la reposició de les peces dentals de manera fixa o removible amb un elevat grau de satisfacció estètica i funcional.
Si pateixo alguna malaltia, em puc tractar la boca?
Abans de qualsevol tractament es recomana la realització d´una història clínica que posarà de manifest qualsevol incompatibilitat.

Estem al seu servei.

Share This