1. Què és Invisalign?

Invisalign és una ortodòncia pràcticament invisible per corregir les seves dents i recuperar un bonic somriure. L’ortodòncia es compon d’una sèrie d’alineadors fins i transparents que aniran movent les seves dents d’una forma controlada i progressiva. Els primers alineadors es porten durant dues setmanes, reemplaçant-se posteriorment per altres models fins a aconseguir el resultat final desitjat.

  1. Com funciona?

A diferència dels brackets tradicionals, l’ortodòncia Invisalign controla el grau de moviment de la dent i el temps que comporta. Per tant, en cada etapa solament es permet el moviment de certes dents seguint un pla de tractament personalitzat i totalment controlat.

  1. Quins avantatges té Invisalign?

Els alineadors són transparents i ningú notarà que porta Invisalign. Això fa que l’ortodòncia s’adapti perfectament a la seva rutina diària sense incomoditats ni preocupacions.

A més, els alineadors són extraïbles pel que podrà gaudir d’una gran flexibilitat per menjar i beure el que vulgui durant el tractament Invisalign. També pot llevar-se els alineadors per raspallar-se les dents o passar-se el fil dental i portar així una higiene bucodental adequada, sense risc de d’halitosi.

Un altre dels grans avantatges és que Invisalign permet visualitzar els resultats i el pla de tractament fins i tot abans de començar amb l’ortodòncia, gràcies a la seva tecnologia 3D, per la qual cosa pot veure l’aspecte final del seu somriure a la finalització del tractament.

  1. De quin material estan fets els alineadors?

Aquestes fines capes estan creades amb un material termoplàstic d’alta resistència, desenvolupat especialment per Invisalign. Els alineadors es fabriquen específicament a mesura pel que s’ajusten a les dents perfectament.

  1. És dolorós el tractament Invisalign?

A l’inici del tractament, algunes persones poden sentir petites molèsties temporals durant els dies inicials de cada etapa, quan els alineadors canvien. Aquesta sensació, que sol ser de pressió, és totalment normal i solen acabar en un parell de dies. És un senyal que els alineadors estan funcionant i estan movent les dents fins a la posició indicada.

 

Si té més dubtes sobre el tractament Invisalign, contacti amb nosaltres i li oferirem tota la informació detallada que necessiti.

Share This