Implants dentals com a solució?

Carrilles dentals a Manresa
Carriles dentals · Busques un somriure estètic?
16 de Desembre de 2020
En què consisteix l’ortodòncia transparent?
11 de Gener de 2021
Implants dentals a Manresa

Implants dentals per substituir dents perdudes.

Els implants dentals són la millor solució a l’hora de reposar dents perdudes.

El implants dentals són cargols de titani que, mitjançant una intervenció quirúrgica menor, es col·loquen a l’os maxil·lar o mandibular i substitueixen l’arrel de la dent absent.

És important que l’implant dental s’uneixi fermament a l’os, per això es deixaran passar uns mesos per a la col·locació de la pròtesi sobre implant definitiva, durant aquest període li col·locarem una pròtesi provisional que cobrirà l’absència dental.

Posteriorment, a sobre es col·loca la restauració, normalment una corona feta a mida que té l’aspecte i la funció d’una dent natural.

A Clínica Dental Sitges som experts i especialistes en implants dentals a Manresa.

Una de les màximes preocupacions de tot el nostre equip és oferir una atenció mèdica excel·lent, per la qual cosa és fonamental una formació constant per poder millorar les tècniques utilitzades i incloure nous mètodes que ofereixin millores substancials en les intervencions quirúrgiques i específiques en implants dentals que realitzem.

Per això, el nostre equip en implantologia dental és sens dubte el més destacat.

Som un equip pioner i molt destacat a Manresa, excel·lents metges i odontòlegs de totes les disciplines de l’odontologia amb altíssima formació, especialització clínica i acadèmica. Tots formats amb màsters oficials de les millors universitats del país.

Necessita un implant dental? Demani’ns una visita!