Odontopediatria

És la branca de l'odontologia encarregada de tractar els nens des del seu naixement.
Els odontopediatres, són els professionals de la salut que ofereixen prevenció i tractament odontològic integral, proporcionant atenció especialitzada. Disposem d’un servei exclusiu per a nens i adolescents, atenem als infants des del naixement fins als 18 anys, incloent el col·lectiu de nens amb necessitats especials.
L'odontopediatria té una visió integral, els hàbits, alimentació i la funció de tot l'aparell masticatori del més petit de la casa, perquè creixin amb una boca sana. Molts tractaments complexos es poden prevenir amb una adequada visita al dentista infantil. Una dentició infantil sana contribueix al bon desenvolupament de l'infant i l'adolescent i a que tingui una bona qualitat de vida a mesura que vagi creixent. Per això, la prevenció i els tractaments adequats a cada pacient són essencials.

La nostra odontopediatra és l’especialista en els tractaments dentals per a nadons i nens, el seu caràcter i formació especialitzada fa que als petits se sentin còmodes i genera una relació de confiança i motivació per la òptima salut dental infantil.

La primera visita al dentista infantil es recomana a l'any de vida quan han sortit les primeres dents, sobretot per prevenir càries i informar sobre hàbits alimentaris saludables.