Invisalign és un tipus d’ortodòncia transparent. Les ortodòncies corregeixen les alteracions de la dentadura, els trastorns de la masticació i la posició dels maxil·lars amb l’objectiu de restablir completament les funcions bucals, ajudant també a millorar l’estètica facial.

Invisalign es diferencia de la resta d’ortodòncies perquè és pràcticament invisible.

Aquesta ortodòncia li ajudarà a corregir les seves dents i recuperar el seu somriure sense haver de recórrer a les molestes i antiestètiques ortodòncies tradicionals.

Abans de començar el tractament, la tecnologia 3D de Invisalign permet realitzar una impressió de les seves dents per comparar la posició actual amb la posició desitjada. A partir d’aquest moment, s’elabora un pla de tractament personalitzat i es fabrica els seus alineadors Invisalign a mesura, per assegurar un resultat òptim.

 

El tractament amb Invisalign es fa amb uns alineadors fins i transparents aniran movent les seves dents progressivament. Les primeres plaques es porten durant dues setmanes, moment en el qual es reemplaçaran per les següents de la sèrie, seguint amb aquest procés fins a aconseguir la posició final desitjada.

Durant tot aquest temps tindrà cites de seguiment periòdiques amb el seu dentista per controlar els progressos i assegurar la seva total comoditat amb l’ortodòncia Invisalign. El temps necessari del tractament variarà segons la persona i la complexitat del problema dental.

 

Si necessita més informació sobre aquest innovador tractament no dubti a contactar-nos i resoldrem tots els seus dubtes sobre l’ortodòncia invisible Invisalign.

Share This