Unes dents blanques és un dels signes d’un somriure sa. Tenir unes dents cuidades però amb un color groguenc o amb taques pot, no només fer que sembli menys cuidada, sinó que ens faci sentir acomplexats i sense ganes de somriure per por de què vegin les nostres dents.
Partint d’una correcta higiene i salut dental, actualment comptem amb tècniques efectives per canviar el color de les nostres dents, eliminant aquestes anti-estètiques taques i aconseguint un somriure blanc i brillant.

Sovint els nostres hàbits de vida i alimentació poden provocar aquestes taques o enfosquiment: El cafè, les begudes de cola, el vi, el tabac o el consum de certs aliments de manera habitual, pot canviar el color del nostre esmalt.

Recórrer a procediments d’emblanquiment dental realitzats per un professional, és un mètode molt efectiu i ràpid per lluir un bonic somriure i recuperar de nou el blanc de les nostres dents.

Amb l’arribada de la primavera, moltes persones decideixen cuidar-se més, per això és un moment per no oblidar-se del nostre somriure i començar a lluir una nova imatge més cuidada.

Els processos d’emblanquiment dental actuals, així com altres tècniques d’estètica dental, són realitzats de manera professional a la nostra clínica. Primerament, apliquem un agent emblanquidor sobre la superfície dental que s’activa gràcies a un llum LED. El LED s’encarrega d’obrir el porus de l’esmalt i així aconseguir un emblanquiment de la dentina.

Aquest procés requereix generalment d’una sessió amb una durada aproximada de 45 minuts. També per mantenir els resultats per més temps, es pot fer un emblanquiment a casa, per mitjà d’unes fèrules per dormir que aniran emblanquint la dentadura una mica més.
Un dels dubtes més freqüents referents a l’emblanquiment dental és si l’esmalt sofreix per aquests processos o pels productes utilitzats. Els professionals de la nostra clínica, amb àmplia experiència, aplicaran les tècniques i temps adequats per assegurar que l’esmalt no sofreixi cap dany, ni es vegi perjudicat pel tractament o s’incrementi la sensibilitat dental del pacient.

Si encara li queden preguntes o necessita més informació del procés d’emblanquiment, no dubti en fer les seves consultes a través d’aquest formulari de contacte  o trucant a la nostra clínica al telèfon 938 729 569.

Share This